Kaukalopallovaltikka taas HurU:n hyppysiin!

1.4.2017

Hurukselan Urheilijat nappasi nimiinsä toisen perättäisen kaukalopallomestaruuden!
Hurukselan Urheilijat nappasi nimiinsä toisen perättäisen kaukalopallomestaruuden!

Kotkan kaukalopalloherruus kauden 2016–2017 osalta ratkottiin torstai-iltana harjoitushallin tunnelmallisessa iltavalaistuksessa.

Kotkan kaukalopallosarjan finaalitaistossa ottivat torstaina yhteen runkosarjan kaksi parasta joukkuetta – Hurukselan Urheilijat (1.) ja Metsäkylän Kurssi (2.).

Peli oli alusta loppuun saakka kahden hyvin luistelevan ja ahkerasti laukovan joukkueen hieno kohtaaminen.

Avauserän päätyttyä 1-1-tasalukemiin, löysi HurU kintereisiinsä vielä hieman lisää luisteluvauhtia sekä laukauksiinsa tarkkuutta, karaten hetkellisesti jo kahden maalin karkumatkalle, ennen kuin Metsäkylä onnistui jälleen tasoittelemaan puntteja 3-2-kavennuksellaan.

Tämän lähemmäksi vastapuoli ei kuitenkaan enää päässyt, sillä HurU oli yksissä tuumin ja koko joukkueen voimin päättänyt uusia viime vuotisen mestaruutensa ja sen se myöt teki, ottamalla lopulta kovan taistelun tauottua nimiinsä maukkaan 6-3-voiton.

Kiitos kaudesta kaikille joukkueille ja palataan taas syksyllä itse asiaan!
 HURUKSELAN URHEILIJAT 2016–2017


Niko Kronqvist (mv), Mika Ahvenainen, Petri Peltola, Miika Mettinen, Mikko Grön ”C”, Sami Alajääski, Antti Koho, Niko Kuitunen, Aki Mattila, Lasse Markkula, Ville Wecksten, Janne Pekkala ja Niko Muurinen.