Toiminta Titaanien edustusjoukkueen kotiotteluiden aikana

13.10.2020


Titaanien edustusjoukkueen taustayhdistys HK Titaanit ry:n hallituksen terveiset ottelutapahtumia varten.

Edustusjoukkueen pelien aikana hallin pukukoppikäytävä tulee rauhoittaa ylimääräisestä kulkemisesta Jääkiekkoliiton määräyksestä. Jääkiekkoliiton määräyksen mukaan vierasjoukkueelle tulee järjestää ”kupla”, jossa voimme yhdessä välttää mahdolliset korona-altistumiset.

Edustuksen ottelua edeltäviltä vuoroilta joukkueiden tulee poistua pukuhuoneestaan yhdessä porukassa, ei pelaaja kerrallaan. Poistuminen tulee ajoittaa niin, että edustusjoukkue sekä vierasjoukkue ovat joko pukuhuoneessa, jäällä alkulämmittelyssä tai ottelu on käynnissä.

Ottelun jälkeisten jäävuorojen käyttäjien tulee saapua pukuhuoneeseen samaan tapaan yhdessä ryhmässä ottelun ollessa käynnissä.

Kuntosalille kuljetaan edustusjoukkueen ottelutapahtuman aikana ulkokautta, vaihtoaitioiden puoleisesta kulmaovesta. Kulku pukukoppikäytävän läpi on kielletty.

Pukukoppikäytävä tullaan rajaamaan tuomarikopin ovelta alkaen puomilla ja kulku aulan lasioven kautta hallin puolelle estetään.

Kuivauskopeille pääsy pidetään auki, mutta koppien luona oleilu on kiellettyä. Kopista voidaan hakea tai viedä tavarat, mutta se pitää toteuttaa ryhmänä ilman ylimääräistä oleilua.

Huolehditaan yhdessä, että määräyksistä pidetään kiinni ja näin mahdollistetaan edustusjoukkueen otteluiden järjestäminen Kotkassa myös korona-aikakaudella.

Yhteistyöterveisin

HK Titaanit ry:n hallitus