Tilauskonepaja Juhani Haavisto Oy:lle vuoden 2020 yrittäjäpalkinto!

19.11.2020

Tilauskonepaja Juhani Haavisto Oy on valittu Kotkan kaupungin taholta vuoden 2020 yrittäjäpalkinnon saajaksi!
Tilauskonepaja Juhani Haavisto Oy on valittu Kotkan kaupungin taholta vuoden 2020 yrittäjäpalkinnon saajaksi!

Tilauskonepaja Juhani Haavisto Oy on valittu Kotkan kaupungin taholta vuoden 2020 yrittäjäpalkinnon saajaksi.

Kotkan kaupungin yrittäjäpalkinto myönnetään vuosittain tunnustukseksi henkilölle tai yhteisölle, joka erityisen ansiokkaalla teollaan tai toiminnallaan on kunnostautunut yrittäjyyden ja elinkeinotoiminnan hyväksi.

Vuoden 2020 osalta valituksi tuli tiukan seulan jälkeen Juhani Haavisto Oy, joka on reilun 30 vuoden ajan Kotkan alueella toimintaansa pyörittänyt tilauskonepaja.

– Kotkan Jääkiekkoerotuomarit ry haluaa onnitella pitkäaikaista yhteistyökumppaniaan ja vuoden 2020 yrittäjäpalkinnon saajaa Juhani Haavisto Oy:ta hienosta tunnustuksesta, toteaa seuran puheenjohtaja Tuomas Pöyhönen.

Tilauskonepajatoimintansa ohella Juhani Haavisto Oy on tehnyt jo monet vuodet hedelmällistä yhteistyötä jääurheilun saralla operoivan Kotkan Jääkiekkoerotuomarien kanssa.

Yhteisen sävelen soittaminen on Pöyhösen mukaan varsin helppoa, kiitos samankaltaisten näkemysten, toiminta- ja johtamistapojen.

– Juhani Haavisto Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Haaviston Kymen Sanomille antamassa haastattelussa kertomiin visioihin on todella helppo yhtyä – Kotkan kaupungin valinta vuoden yrittäjäpalkinnon saajaksi oli meidän mielestämme täysin oikea tuomio, KotkaJET-puheenjohtaja hymyilee tyytyväisenä.